Yrityskylävierailu Turussa ma 2.11.2020

2.11. mentiin luokan kanssa Turkuun yrityskylään. Kun pääsimme perille söimme bussissa eväät ja sitten pääsimme sisälle. Jouduttiin käyttämään maskeja koronan takia peli paikalla. Siellä oli meidän lisäksi vain kolme pelin ohjaajaa. Pelin alussa kävimme sääntöjä läpi. Meillä oli neljä kvartaalia jotka kestivät aina tietyn aikaan, sen aikana meille annettiin erilaisia tehtäviä joita sitten suoritimme. Meidän piti käydä haastatteluissa joissa yritimme myydä meille annettua asiaa. Myimme italialle  ja indonesialle , jossa jouduttiin asioimaan englanniksi. Osa tehtävistä kin oli englanninkielisiä. Pelin aikana yritimme kerätä maine pisteitä, joita sai, jos toimitti tuotteet ajoissa perille, jos haastattelu on mennyt hyvin tai pankissa asiointi oli asian mukaista sekä ammatimaista. Mainepisteet ratkaisi top kolmesta voittajan. 

Kirjoittanut: Hanna Seppälä 8E

Leave a Comment

Filed under 8. luokkien blogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.