Yritysvierailu Porin Leivässä

logo

Luokamme 9e oli yritysvierailulla perheyrityksessä nimeltä Porin Leipä syyskuun 1. päivä.
Ensimmäisenä päästyämme yritykseen saimme suojatakit ja päähineet sekä suojat kengille. Siitä lähdimme esittelykierrokselle tehtaan puolelle, jossa meille näytettiin ja kerrottiin, miten eri tuotteet valmistuvat. Kierroksen päätteeksi saimme pussillisen erilaisia leipiä ja leivoksia mukaan kotiin viemiseksi.

Tämän jälkeen siirryimme yläkerran kokoustilaan, jossa yksi yrityksen johtohenkilö, Jani Multisilta kertoi yrityksen historiasta ja muusta yleisestä yritykseen liittyvästä.

Porin Leipä on perustettu vuonna 1947 ja on aina ollut samalla suvulla. Yritys on alunperin rakennettu Niinisalon näkkileipätehtaaksi. Se on Suomen 7. suurin leipomo ja siihen kuuluu myös leipomoyhtiö Sarpi Oy,joka tekee enimmäkseen käsityönä tuotteensa.
Toimialana Porin Leivällä on enimmäkseen Satakunta, mutta myy tuotteitaan myös Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueelle sekä pakastetuotteita koko maahan.
Yllättävää oli, kuinka paljon venhäjauhoja menee päivässä, jopa säiliöautollinen. Ja myös sen lisäksi myös muut jauhot. Multisillan mukaan Porin Leivässä tärkeimmät asiat ovat tuoreus ja maku.

Porin Leipä myös ehdotti yhteistyötä luokkamme kanssa, josta olemme hyvin otettuja. 🙂

Kirjoittanut Maisa, Sallamari ja Ida, 9e

Leave a Comment

Filed under 9. luokkien blogit, Muita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.