Omien tietojen muokkaaminen

Luotuasi tunnukset blogit.cedunet.fi blogipalveluun sinun kannattaa ensimmäiseksi käydä muokkaamassa omia tietojasi. Ohjausnäkymässä vasemmalla olevassa sivupalkissa on kohta Käyttäjät, josta löydät Omat tietosi -sivun.  Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa blogit.cedunet.fi sivustolle sinun kannattaa käydä muuttamassa salasanasi.

Salasanan pääset vaihtamaan toiseksi alla näkyvän sivun alalaidassa olevasta kohdasta. Täällä sivulla pääset vaikuttamaan myös siihen millä nimellä artikkelisi julkaiset.

 

 

Kuvankaappaus 2013-3-30 kello 17.21.18

 

Tässä profiilitietojen sivulla pääset kirjoittamaan oman etu- ja sukunimesi. Kuten huomaat näiden alapuolella on kohta Lempinimi (pakollinen), oletuksena tässä on oma käyttäjänimesi. Kirjoittamalla tähän haluamasi lempinimen voit myös julkaista artikkelisi nimimerkillä. Jos olet kirjoittanut nimesi kohtiin ”Etunimi” ja ”Sukunimi”, niin huomaat, että alasvetovalikkoon kohdassa ”Näytä nimi julkisilla sivuilla tässä muodossa” sinulla on useita eri vaihtoehtoja, millä nimellä julkaisusi ja kommenttisi esitetään. Näiden vaihtoehtojen joukossa on myös kirjoittamasi lempinimi. Valitse näistä vaihtoehdoista se, jonka haluat näkyvän julkaisuissasi.

Leave a Comment

Filed under Omat tiedot

Vastaa