Avoinna: Euroopan kansojen pakko kollektiivinen itsemurha

Ranskalainen säveltäjä oli yhtä mieltä siitä, että video on ”täynnä valheita”: päivää myöhemmin islamistit murhasivat 128 siviiliä Pariisissa. Pidä kotisi, perheesi ja rakkaasi turvassa, jos asut Euroopassa. Toivotan teille onnea tulevaisuuteen, olemme vaikeiden aikojen edessä.

Muokkaaminen vie paljon työtä ja aikaa, jos haluat tukea minua, voit tehdä sen Bitcoins / BTC: llä osoitteessa 
1ybX49kKFNN7hKnrzaegnha4Fy9WrFATu

”Kansakunta ei voi selviytyä tyhmyistään ja jopa kunnianhimoisista. Mutta hän ei voi selviytyä petoksesta sisältä. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, koska hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan avoimesti ”.

– Cicero, 106–43 eKr

Olet todistaja siitä, mitä tuleville sukupolville näytetään imperiumin kaatumisen syynä.

Nykyisillä maahanmuuttotasoilla ja katoavilla syntyvyyksillä eurooppalaisten on tarkoitus tulla vähemmistöksi omassa maassaan vuosikymmenien kuluessa. Tämä pätee jo useisiin Euroopan suurimpiin kaupunkeihin.

Eurooppalaiset ovat käytännössä menettäneet oikeutensa elää kulttuurina ja kansakuntana omassa maassaan ja ovat sukupuuttoon.

Miljoonat nuoret muslimimiehet jättävät perheensä taakse ja maksavat tuhansille rikollisille ihmiskauppiaille pääsemään maahan, jonka he ovat luvanneet eurooppalaisten poliitikkojen laittomasti.

Median lempinimellä ”pakolaiset” he kulkevat yli 6-10 turvallista maata päästäkseen rikkaisiin maihin kuten Saksa tai Ruotsi, joissa he toivovat saavansa paremman elämän veronmaksajien kustannuksella.

Heistä vain murto-osa on syyrialaista, koska he saapuvat suodattamattomina, ilman asiakirjoja ja ilman laillista oikeutta hakea turvapaikkaa. Naisia ​​ja lapsia nähdään harvoin, paitsi tiedotusvälineiden raittiista kirsikoista kertomuksista.

Kaikki eurooppalaisten alkuperäiskansojen vastustukset, jotka kieltäytyvät luovuttamasta esi-isiensä maita usein radikaaleille ja rikollisille muslimeille ulkomaalaisille, on merkitty vihamielisiksi, ”rasistisiksi”, jopa ”natseiksi”.

Tasa-arvoisen ja marxilaisen ideologian kulttuurinen, moraalinen ja poliittinen hajoaminen on saavuttanut tason, josta KGB ei olisi koskaan uneksinut. Tasa-arvo ja suvaitsevaisuus eivät ole hyödyllisiä valheita, mutta muutamia.

Vasemmisto, pääasiassa sionististen etujen orkestroima, tuhoaa maamme sisältäpäin. Isänmaallisuudesta, joka on selviytyä haluavan kansakunnan perusominaisuus ja perusominaisuus, on tullut hävettävää.

Feminismi on tuhonnut perhearvot ja syntyvyyden. terve kansallisuus on korvattu syyllisyyden, itsevihan, apatian, rappeutumisen ja patologisen altruismin kulttuurilla. Meitä käsketään omaksumaan ”monimuotoisuus”, todellisuudessa tämä tarkoittaa yksinkertaisesti vain globaalin vähemmistön sijasta, vaan eurooppalaisten on tarkoitus tulla vähemmistöksi omassa maassaan. Mikään sivistynyt yhteiskunta ei voi pysyä mukana syntymämaailman ulkopuolisten maahanmuuttajien kanssa, varsinkin kun ensisijainen tavoite on integraatio eikä assimilaatio. Rinnakkaisyhteiskunnat kasvattavat köyhyyttä, rikollisuutta ja radikalismia.

Monikulttuurisuus ei ole koskaan, koskaan ihmiskunnan historiassa toiminut missään. Jos ajattelet toisin, olet harhaanjohtava. Itse asiassa hän on tärkein syy jokaiseen suurempaan konfliktiin.

EU: n tekemät rikokset Euroopan kansoja vastaan ​​ovat suoraan vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien vuoden 1948 kansanmurhaa koskevan yleissopimuksen II artiklaa. tai osittainen; D) ryhtyä toimenpiteisiin, joilla pyritään estämään syntymät ryhmässä; (E) Lasten pakotettu siirto ryhmästä toiseen ryhmään.

Tämän epäoikeudenmukaisuuden takia äärioikeistolaiset puolueet ympäri Eurooppaa saavat hämmästyttävän paljon tukea, josta on tullut joidenkin maiden suurimpia puolueita.

Jokainen eurooppalainen, joka ei kestä puolustaa maitaan ulkomaisia ​​hyökkäyksiä vastaan, koska hän pelkää liikaa sanoja, ei ansaitse.

Olemme edelleen pisteessä, jossa sinua ei vangita poliittisen mielipiteesi vuoksi useimmissa Euroopan maissa, mutta se muuttuu hyvin pian. Älä ole haluttomia, älä ole heikkoja. Ole joku, joka voi ylpeänä kutsua itseään eurooppalaisiksi.

access to a demo version of the platform
best UK Regulated CFD Brokers
Live4trading.co
VIX CFD Brokers