Yrittäjätarinoita kuulemassa

Torstaina 12.9. 7E-luokka sai vieraakseen entisen K-kauppiaan ja nykyisen Huom!-asuntomyyjän Riina Välimaan sekä Personal Trainer Ilkka Santahuhdan. Riina ja Ilkka kertoivat mielenkiintoiset tarinansa siitä, miten he ovat yrittäjiksi päätyneet ja mitä kaikkea yrittäjänä oleminen vaatii.

Molemmat vieraat kannustivat oppilaita panostamaan koulunkäyntiin. Keskustelua käytiin myös siitä, miten tärkeitä hyvät käytöstavat ovat ihan jo elämässä yleensä. TET- ja taksvärkkipaikkoja Riina ja Ilkka suosittelivat hakemaan itsenäisesti, hyvissä ajoin ja sellaisesta paikasta, joka oikeasti kiinnostaisi itseä tulevaisuuden työpaikkana. TET- tai taksvärkkipaikasta voi vaikka jatkossa saada kesätöitä, kun työnsä hoitaa hyvin.

Vierailun lopussa oppilaat saivat ryhmissä tehtäväkseen pohtia miten sisäinen yrittäjyys ohjaisi heitä toimimaan erilaisissa haastavissa tilanteissa. Riina ja Ilkka yhtyivät pohdintoihin mukaan ja jakoivat samalla tärkeitä neuvojaan.

Kiitos Riina Välimaa ja Ilkka Santahuhta, kun saimme teidät vieraaksemme – oli mukava kuulla juuri teidän yrittäjätarinanne ja vaihtaa ajatuksia yhdessä!

          

Leave a Comment

Filed under 7. luokkien blogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.