Porin Teatterissa

10.4.18 pääsimme yritysvierailulle Porin Teatteriin. Siellä meidät vastaanotti teatterin aulassa talous- ja hallintopäällikkö Anttivesa Knuuttila. Korjauksen jälkeen teatteri näytti mielestäni hienolta ja  uudistunut kahvila ja sen sali kattokruunuineen teki minuun vaikutuksen.

Knuuttila kertoi hetken teatterin historiasta ja talousasioista, jonka jälkeen siirryimme teatterisaliin ja pääsimme näyttämölle.

Sieltä retkemme jatkui lavan taakse korkeaan ja suureen lavastehuoneeseen, joka oli täynnä eri näytelmien hienoja ja isoja lavasteita. Kävimme lisäksi uusitulla pienellä näyttämöllä.  

Hienoa näissä yritysvierailuilla on juuri se, että pääsemme tutustumaan sellaisiin paikkoihin mihin moni muu ei-teatterin työntekijä pääse. Lavasteiden lisäksi näimme värikkään alakerran, jossa sijaitsi pukuhuoneet, parturi, puvustamo, tarpeistohuone,  ja nämä tilat olivat myös uusittu.

Lopuksi istuimme pienen näyttämön aulassa, ja Knuuttila tenttasi vielä pari asiaa, joita oli kertonut ja näistä mieleeni jäi ainakin, että teatterissa työskentelee keskimäärin vuodessa noin 60 henkeä.

Tykkäsin vierailusta! Se oli mielenkiintoinen ja oli kiva nähdä uusittu teatterin remontin jälkeen.

Alma 7E

 

Leave a Comment

Filed under 7. luokkien blogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.