NY-yritys Valoks esittelyssä

Olemme Valoks NY ja päätuotteenamme ovat erityisesti  erilaiset tulitikkurasiat. Teemme myös itsetehtyjä kynttilöitä ja erilaisia lahjapakkauksia. Tulitikkurasioita on eriaiheisia, ja niitä voi ostaa suoraan ilman tilausta. Otamme myös toiveita vastaan rasioiden aiheista. Meillä saa myös teetettyä suurempia määriä tulitikkurasioita omalla kuvallaan/tekstillään. Tulitikkurasiat voivat toimia vaikka oman yrityksesi käyntikortteina!

Yrityksemme osakkaita ovat Kia Tarvainen, Veera Rinnemäki ja Liinu Syrjälä. Toimitusjohtajanamme sekä viestintäpäällikönämme toimii Kia. Veera on markkinointi- ja tuotantopäällikkömme ja Liinu markkinointi- ja myyntipäällikkömme. Tavoitteenamme on kuitenkin jakaa työtehtäviä monipuolisesti tasan. Olemme reippaita ja yritteliäitä tyttöjä.

Tämänhetkinen  tavoitteemme on saada yrityksen liiketoiminta kunnolla vauhtiin. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse valoksny@gmail.com ja seurata meitä sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista nimellä valoksny.

Leave a Comment

Filed under 9. luokkien blogit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.