Lukuvuoden 2016-2017 NY-yritykset perustettu

Tämän vuoden NY-yritykset on nyt perustettu, pankkitilit on avattu ja osa yrityksistä on jo myynyt valmiita tuotteitaan. Tänä vuonna yrityksiä on peräti yhdeksän kappaletta, koska kolme oppilaista halusi perustaa yhden hengen yrityksen. Nuoret yrittäjät esittelevät itse yrityksiään näin:

EKS NYeks-ny-logo

Olemme neljän pojan tiimi Porin Lyseon Koulun yrittäjyysluokalta,johon kuuluu Vertti Linho, Kaapo Teppana, Miska Pitkäranta ja Vili Tamminen. EKS Ny on elektroniikkaa myyvä yritys. Pääosin myymme nappikuulokkeita. Idean yritykseemme saimme kun mietimme että mitä nuoret ja vähän vanhemmat käyttävät lähes joka päivä nykyään.

Ota meihin yhteyttä:

sähköposti: vertti.linho12345@gmail.com

puhelin nro: 040 9659 202

 

GObraided NY

gobraided-ny-logo

Hei olen Emilia Jalaja ja yritykseni on GObraided NY. GObraided NY:n palveluihin kuuluu letityskurssi, jonka voit tilata kotiin  itsellesi ja ystävillesi sekä lasten syntymäpäiville sopiva letitys päivänsankarille ja vieraille, johon voit tilata myös pienen hiuskoristepussin kaikille osallistujille. GObraided NY:n löydät:

facebookista https://www.facebook.com/GObraidedNY/    ja

instagramista @gobraidedny

Kurssin voit tilata sähköpostitse emilia.jalaja@gmail.com

Facebook-sivulta löytyy tarkempaa tietoa tuotteista!

 

MyCaps NY

Olemme neljän pojan ryhmä, Kimmo, Joonas, Ville ja Leevi

Meidän yritys tekee kustomoituja lippalakkeja ja pipoja.

Yksi iskulauseistamme on ”Amis se nyt vain tienaa enemmän”.

Tilaukset voi tehdä puhelimitse arkipäivisin klo 08:00-15:00

0440626746, tai sähköpostitse: kimmopuputti@icloud.com

 

        Daily Lips Ny

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-09-30-kello-7-56-01

Tämä on kolmen yrittelijään tytön perustama yritys. Meidän yrityksemme idea on tehdä ja myydä omatekoista huulirasvaa. Halusimme luoda jotain mitä ei ole vielä käytetty Porin Lyseon Ny-yrityksissä.

Huulirasvaa teemme itse kotonamme, vain 5-6 aineesta riippuen hajusta ja väreistä. Tuotteemme on kosteuttava, hoitava ja sillä on todella hyvä tuoksu. Myymme huulirasvaa 15 ml peltipurkeissa. Huulirasvamme on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat sitä.

Meidät löytää myös Facebookista nimellä Daily Lips Ny.

Meihin saa yhteyttä sähköpostitse osoitteella dailylipshuulirasva@gmail.com

 

Easy fire NY

Olemme kahden pojan yritys Porin Lyseon yrittäjyysluokalta. Yrityksemme on Easy Fire. Suunnitelmissamme on tehdä takansytykkeitä ja mahdollisesti myös kynttilöitä.

Niklas Pallari ja Konsta Mielonen

Yhteyttä voi ottaa sähköpostiin: easy.fireny@gmail.com

 

Tasty NY

Hei, olemme Tasty Ny, kahden tytön pienyritys. Yritykseemme kuuluu siis Malla Messo ja Signe Virtanen. Yrityksemme valmistaa erilaisia käsintehtyjä naposteltavia. Pyrimme valmistamaan tuotteemme kotimaisista raaka-aineista.

Meihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: tasty.ny.sm@gmail.com

Emecorks NY
Yritykseni nimi on EmeCorks NY. EmeCorks NY valmistaa pannunalusia ja tauluja tehtynä viinipullojenkorkeista. Yrityksen toiminta on tällä hetkellä jo hyvällä mallilla, ja monta tuotetta on jo myyty. Vuoden päämyynnit ovat joulun aikana ja NY-messut tammikuussa. Nähdään siellä!         Eemeli Lehtinen

TofNY

Hei! Olemme NY-yritys TofNY, ja me valmistamme ja myymme toffeeta. Olemme kolme yhdeksäsluokkalaista poikaa Porin Lyseon yrittäjyysluokalta. Me siis valmistamme hyvän makuista toffeeta itse. Tule, ja maista itse!
Sähköposti: tofny.fin@gmail.com

 

Aadan pihkavoide Ny

Hei,

olen Aada Agge 9E-luokalta ja olen perustanut yrityksen nimeltä Aadan pihkavoide Ny.

Yritys myy minun itse tekemääni kuusenpihkavoidetta, joka on aito luonnontuote. Pihkavoide sopii ihmisille ja eläimille.

Yhteyttä minuun voi ottaa sähköpostitse: aada.agge@icloud.com

 

Leave a Comment

Filed under 9. luokkien blogit, Muita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.