Yritysvierailu Porin keilahallissa 21.4. 2015

Kävimme yritysvierailulla keilahallissa (Bowling 4 you). Siellä meidät vastaanotti Tuire ja Kari Nenonen. Menimme kabinettiin ja meille oli tehty tarjoiluksi pullaa ja mehua. Siellä he alkoivat kertoa yrityksestään/keilailusta. Muun muassa he kertoivat että Bowling 4 you on perheyritys ja omistajia on 4 kappaletta eli kaksi heidän lisäksi. He kertoivat myös kuinka harrastuksesta tuli ammatti. Sitten he kertoivat keilailun historiasta, että keilailun kehittäminen on alkanut jo 3000 vuotta ennen Kristusta ja että keilailu on sukua pihapeleille Mölkky ja Kyykkä. He sanoivat myös, että keilailu on joskus luokiteltu uhkapeliksi ja että keilailun säännöt eivät ole muuttuneet.
DSCN4254
Sitten he kertoivat keilapalloista ja keiloista. Hinta keilapallolle on suurin piirtein 100-300€. Keilapalloihin saa myös koristeita: kuten pääkallon pallon sisään ja että keila painaa 1,6 kiloa ja keilalla on puuydin, vaikka se on muovinen päältä .Sitten he kertoivat omasta keilahallistaan:  heillä on 16 rataa. Kaikki radat ovat 25 m pitkiä. Sellaisen yhden radan tekeminen maksaa 38-40 tuhatta ja sitten he vielä kertoivat että keilahallilla pystyy jokainen keilaamaan.
DSCN4271
Sen jälkeen kun he olivat kertoneet tuon niin pääsimme katsomaan keilaratojen taakse ja siellä oli hirveä mekkala kun keilat kaatuivat.
Vierailu oli kiva varsinkin kun pääsimme katsomaan keilaratojen taakse ja opin paljon uutta keilailusta.
Signe Virtanen

Leave a Comment

Filed under 7. luokkien blogit, Muita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.