Loppuarvioita pop up-päivästä

Pop up-ravintolapäivä onnistui paremmin kuin olimme kuvitelleet, koska kyseessä oli vaativa projekti seiskaluokkalaisille. Pieniä sekaannuksia tietysti sattui varsinkin alussa, mutta alkujännityksen jälkeen kaikki alkoi sujua aina vain paremmin. Loppujen lopuksi päivästä jäi hyvä mieli kaikille paikalla olleille. Oppilaat itse kuvailivat päivää seuraavasti:

– päivä oli superhauska
– ainutlaatuinen kokemus
– hikinen mutta hauska päivä (ei liian raskas)
– keittiössä oli kuumat oltavat, mutta hauskaa oli
DSCN4233
Alta voit lukea vielä kahden oppilaan näkemykset päivän kulusta:

Keittiötiimi, Malla Messo

Meillä oli 20.4 popup-ravintolapäivä ravintola Buccon tiloissa. Olin keittiötiimissä. Keittiössä oli kiireistä, mutta kaikki sujui hyvin ja päivä oli kokonaisuudessaan tosi hauska. Ammattilaisetkin, jotka olivat auttamassa meitä sanoivat päivän olleen aivan kuin jazz-viikolla olisi ollut. Oli kyllä tosi kuuma työskennellä keittiössä, jossa joka puolella hohkasi kuumia uuneja ja levyjä. Keittiössä oleminen oli todella palkitsevaa ja oli mahtavaa päästä työskentelemään ammattikeittiöön ammattilaisten opastamana.

DSCN4224     DSCN4251

Salitiimi, Niklas Pallari

Olin salin puolella tarjoilijana, se oli mukavaa. Eka pöytätilaus oli jännittävä ja se ei mennyt hyvin, mutta sain tilauksen tehtyä. Vein tilauksen keittiöön ja hetken päästä se tulikin sieltä. Vein tilauksen pöytään ja he näyttivät lautaset pois hakiessani tykkäävän siitä ruoasta. Lopuksi tarjoilin heille kahvia. Siivosin pöydän heidän lähtiessään. Loppupäivä meni mukavasti ja tunnelma oli hyvä.

DSCN4242     DSCN4236

 

 

Leave a Comment

Filed under 7. luokkien blogit, Muita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.