Etusivu

Tervetuloa!

Tule mukaan kirjoittamaan kokemuksistasi TVT:n opetuskäytössä.

Tämä on avoin foorumi porilaisille lukioiden opettajille, jossa voit jakaa ideoita TVT:n käytöstä, kertoa vinkkejä miten jokin asia kannattaa toteuttaa tai miten ei missään nimessä.

Miten kirjoittajaksi pääsee?

Luo ensin tunnus blogit.cedunet.fi -sivustolle ja lähetä sitten viestiä Sari Piisille. Wilman kautta, sähköpostilla tai ottamalla muutoin yhteyttä.

Missä kirjoitukset näkyvät?

Tämän blogin artikkelit päivittyvät LEON-hankkeen kotisivuille ja Facebook-sivuille. Jokaisessa artikkelissa on myös sosiaalisen median jakopainike, joten sivustolla vieraislija voi jakaa artikkelisi muissakin medioissa.

Näkyykö kirjoittajan koko nimi?

Kirjoittaja voi omissa asetuksessaan valita millä nimellä hän tekstinsä julkaisee. Voit valita koko nimesi, vain etu- tai sukunimen tai keksiä oman nimimerkin.

 

Vastaa

Your email address will not be published.

Tietokoneen käytöstä kirjoitustehtävissä

Olen aina silloin tällöin vienyt opiskelijaryhmän mediateekkiin ja olemme ihan yksinkertaisesti tehneet tuntiaineen / kirjoitustehtävät tietokoneella perinteisen konseptille kirjoittamisen sijaan. Tällä kertaa teimme näin ENA3 ja RUB1 kurssilaisten kanssa. Molemmilla kursseilla oli minulle runsaasti aivan uusia opiskelijoita. Kokemukseni oli positiivinen, mutta ei mitenkään ongelmaton. Opettajana oli aivan ihanaa lukea tekstiä, josta sai kaikkien osalta selvää. …

Lue lisää

Tervetuloa opettajien foorumille

Tämä blogi on tarkoitettu porilaisille lukioiden opettajille. Olette kaikki tervetulleita kirjoittamaan tänne kokemuksianne TVT:n käytöstä. Toivottavasti täältä löydätte iloa ja innostusta omaan työhönne ja samalla jaatte omia kokemuksianne TVT:n käytöstä. Yhdessä olemme enemmän! Saat kutsun tälle sivustolle kirjoittajaksi lähettämällä Sari Piisille, joko sähköpostia tai Wilma-viestiä. Ennen kirjoittamista sinun tulee luoda tunnukset tänne blogit.cedunet.fi -palveluun. Tunnuksen …

Lue lisää